Studio inrichting webinar
streaming studio inrichting

Hoe ziet de livestreamstudio eruit en wat zijn de mogelijkheden?

Studioinrichting / indeling

Onze studio bevind zich in Cothen (tussen Houten en Wijk bij Duurstede, provincie Utrecht), heeft een oppervlakte van ongeveer 6 x 6 meter die voorzien is van vloerbedekking en kan worden ingericht in verschillende talkshow- of forum-achtige settings. Het unieke van onze studio is dat u als klant naast de aangeboden settings vrijwel iedere denkbare inrichting kunt aanvragen.

Alle wanden zijn voorzien van wit geplooid theaterdoek, dat fraai wordt verlicht in iedere mogelijke kleur. Leuk om bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren te gebruiken! Op verzoek kunnen we de wanden ook voorzien van zwart theaterdoek of bijvoorbeeld zwart sterrendoek. (zwarte achter- en zijwanden voorzien van kleine witte led lampjes)

Grote 2e livestream-studio in Nieuwegein

Meer ruimte nodig ivm veel sprekers of grote setup? Geen probleem! 
We hebben ook een studio in Nieuwegein van maar liefst 15 meter breed en 30 meter diep! 
Informeer naar de mogelijkheden.

Mogelijke studio-indelingen:

Studioverlichting

De studio is voorzien van (veel) professionele theaterverlichting zodat alle sprekers goed uitgelicht in beeld komen. Ook dit spreken we vooraf met de opdrachtgever door.

Daarnaast maken we gebruik van ledverlichting om de wanden en de rest van de studio aan te lichten in iedere gewenste kleur en sfeer. Heeft u een ander idee? Kom maar op! Van uplights tot bewegende spots of spiegelbollen, we hebben alles voorradig.

Studio verlichting
lunchpakketten studio

Catering tijdens de livestream

Tijdens de gehele streaming sessie kunnen de deelnemers en gasten gebruik maken van onze (goede) koffie, thee, water en frisdrank service. (In principe zelf pakken, maar bediening is ook mogelijk)
Of misschien borrelen met een heerlijk wijntje na afloop? Het kan gewoon!

En ja, van presenteren krijg je honger! Daarom kunnen we ook de lunch verzorgen (corona proof) en zelfs een diner behoort tot de mogelijkheden.