technische ondersteuning studio
technische ondersteuning studio

Livestream niet in de studio maar op (uw) locatie?

Wij verzorgen ook livestream op locatie!

Heeft u zelf een mooie locatie op het oog voor uw livestream? Of wilt u de uitzending gewoon vanuit uw eigen bedrijf laten plaatsvinden? Dat kan natuurlijk ook, wij verzorgen dit regelmatig!
Ook bij een livestream op locatie komt veel kijken en hebben we oa te maken met transport en op- en afbouwtijd. Maar door onze flexibele regie-setup kunnen we supersnel een opnamestudio ter plaatse realiseren!

Verschil met een studio-uitzending

Het spreekt voor zich dat in onze livestreamstudio in Cothen alles optimaal is ingeregeld en dat dit natuurlijk anders is op een externe locatie. Denk hierbij vooral aan decor, studioverlichting, internetverbinding, etc.

Maar het heeft natuurlijk ook zijn charme om de uitzending vanaf uw locatie te laten plaatsvinden. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om dit tot een succes te maken en helpen u graag met de indeling en realisatie.

Wat kost een livestream op locatie?

Wij houden van simpel. Dus bij ons geen ingewikkelde constructies en verborgen kosten. 
Een livestream om locatie is gewoon de studioprijs zoals op deze pagina te vinden is, plus € 500,00 en reiskosten á € 0,59 per gereden kilometer (heen en terug). 

Waarom is een studiosessie goedkoper? 
Simpelweg omdat in onze studio alles 'klaar voor gebruik' is en we bij een andere locatie extra tijd nodig hebben om alles klaar te zetten en aan te sluiten.